Perfekta brandgenomföringar

advertorial

Idag i modern tid när man bygger hus, lägenheter och andra byggnader tänker man noggrant igenom det. Man planerar för att få det så bra som möjligt och man lägger även in brandskydd direkt. Det finns vissa saker man inte ska glömma, som brandgenomföringar. Brandgenomföringar ska göras för att kablar och liknande saker också ska isoleras igenom väggen. För med ett brandskydd behöver man ett komplett skydd. 

Har man ett skydd överallt förutom där sladdarna går igenom, då ger det inte samma skydd som det annars hade. För bara några år sedan fanns inte alls denna tanken på brandskydd som det är idag. Idag är det en självklarhet att man har det, för många är det också en självklarhet att man fixar det om man inte har det. Det borde det vara för dig med. Har du ett äldre hus och är utan ett brandskydd, se då till att skaffa ett snarast möjligt. 

 

 

Inget du gör själv 

Att ha rätt brandskydd i sitt hem kan handla om liv och död. Bränder tar ingen hänsyn för vad som kan komma i vägen. Om du har ett brandskydd får du mer tid på dig att ta dig ut. Med ett komplett skydd som brandtätning och brandgeomföringar så bromsar det både elden och röken från spridning. Mer tid att ta sig ut på kan rädda liv. Det viktiga är att alla tar sig ut, därefter kommer byggnaden. Såklart med hjälp från brandkåren. 

Om du vill ha ett komplett brandskydd så behöver du ta kontakt med experterna. Dessa hittar du här: https://sewatek.se/. De erbjuder olika typer av brandskydd. Det beror helt på vad du vill och vad som passar dig. Det är inte lätt att ha koll på det själv, men med hjälp från rätt företag får du svar på alla de frågor du har om olika brandskydd.