Utmana varandra genom sex spel

I början av ett förhållande kan man ha väldigt svårt att få nog av varandra. Man vill röra vid den andra hela tiden och man kan ha sex upp till flera gånger om dagen. Man lever som i en liten bubbla och har svårt att se något annat. Efter ett tag kan det dock trappas av, den där känslan av att man vill ha sex och beröring mattas ut och lusten är inte lika intensiv längre. Det är inte ovanligt att man börjar ta varandra för givet och värdesätter inte varje sekund tillsammans som man gjorde i början av förhållandet. 

Fördelen är att man kan hitta andra saker man tycker om hos varandra och man kan komma nära på ett mer mentalt plan. Man lär sig fungera tillsammans i vardagen och hittar på saker på fritiden som båda tycker om. Men faktum är att fysisk närhet fortfarande är viktigt att ha och är något man bör vårda i ett förhållande. Efter många månader eller år tillsammans kan även det bästa sexet bli slentrianmässigt och man får nästan som en inövad repertoar varje gång man har sex. Då kan det vara en god idé att börja experimentera lite i sängkammaren. Så länge båda parter är med på det kan man testa många nya saker för att ge sexlivet en nytändning. 

Sex spel är något som kan vara en bra start om man vill testa något nytt tillsammans med sin partner. Det finns brädspel, tärningsspel, kortspel samt mycket mer som kan utmana, göra att man kan släppa på hämningar och kanske hitta en ny slags njutning tillsammans med sin partner. Byt ut det klassiska Monopol mot Monogamy i stället och se vad som händer. Hos Meandme.se hittar man ett stort urval av sex spel och även leksaker till både honom och henne.

Comments are closed.