Personliga affischer för ditt hem

Att hänga upp en affisch på väggen kan göra livet lite roligare. Den kan vara tänkvärd, tokig, lugnande, rolig, uppiggande, med eller utan text. Det finns många olika kategorier att välja på om du är sugen på att köpa dig en affisch. Några exempel är barnmotiv, textmotiv, natur, stjärntecken, personliga, världskartor, olika fordon och många, många fler. 

Du kan köpa en till dig själv eller ge bort en i present när du inte har en aning om vad du ska köpa till mottagaren som har allt. Du kanske vet vad hen har för intressen, tycker om för mat, favoritfärg med mera så du lätt kan hitta någonting som passar. När du köper en affisch brukar du även kunna köpa en ram, tänk på det så du inte glömmer bort det. Inramningen gör du själv och det brukar vara ganska enkelt så det är inga problem.     

Affischer med text

Det är mycket populärt att sätta upp personliga affischer med text på i det egna hemmet. Då kan man förmedla ett budskap till övriga familjemedlemmar eller gäster. Utbudet av färdiga texter är stort och ibland har du möjlighet att få din egen text på väggen. Du kanske har egna husregler som du gärna vill pryda väggen med. Har du ett bra recept på familjens favoritmat, sätt upp receptet på väggen så är du snabbt igång när maten ska lagas.

Barnmotiv kan vara lärorika

Barn tycker oftast om roliga affischer på sitt rum och det finns många olika motiv för barn i alla åldrar. Det finns med djur, sånger, texter, fordon med mera och i olika storlek och färg. Barn är nyfikna och vill lära sig saker och det kan de göra med en affisch med bokstäver eller siffror på. Några roliga och färgglada djur kan skapa trivsamma och lärorika samtal mellan vuxna och barn.