Nu åker hyllan upp

Även om livet på många sätt har blivit tuffare i denna pandemiska era så har det även blivit flexiblare. I varje fall om man tillhör den del av arbetare som numera sitter hemma och jobbar.
För vissa är detta säkerligen ett nytt och jobbigt upplägg på arbetsdagen. Är man väldigt extrovert så är det säkerligen slitsamt att behöva sitta mer eller mindre isolerad och arbeta. Det går liksom inte att jämföra att träffa människor på kontoret med att sitta i samtal över Skype och liknande program. 

För andra är detta en riktig högtid.
Gillar man att pyssla lite för sig själv så går det att vara ännu effektivare nu än på jobbet. När man inte längre ”störs” av smådiskussioner och möten på samma sätt om på kontoret – ja då går det att få väldigt mycket gjort på kort tid.
Det gör att det även finns möjlighet till lite flexiblare tillvaro därhemma. Frihet under ansvar, helt enkelt. Så länge man gör det man ska och finns tillgänglig för sina kollegor så går det ju faktiskt att passa på att få andra saker gjorda därhemma.

Kanske är det nu man hinner sätta upp den där hyllan i barnens rum eller äntligen ersätta den där gamla trasiga hatthyllan innanför ytterdörren?
Det kan ju vara så att de elektriska verktygen har legat och vilat till sig ett tag. Kanske ett långt tag.
Det kan till och med vara så att batteriet som senast fungerade prima numera har blivit urladdat och dåligt. Då kan man smidigt klicka hem ett nytt från Batteri Online. Ett snabbt besök på https://batterionline.se/ och man hittar batterier till maskiner från Dewalt, Makita och många fler tillverkare.

Sedan är det bara att ta tag i de där projekten igen. Kanske hinner du färdigt redan till helgen om du jobbar riktigt effektivt och snabbt.

Comments are closed.