Huddinges mysigaste bageri

Vad är hög mysfaktor för dig? Är det en söndag hemma med en bok, medan snön faller och brasan knastrar i kaminen? Eller kan det vara en vanlig eftermiddag när du tar en kopp te och en god kaka med en vän på ett konditori? För många är det något som förgyller en vanlig dag, att slinka in på ett trevligt bageri i Huddinge, för att avnjuta en lugn stund med något gott att äta och dricka. Den där otvungenheten, där du kan sitta med en bok eller en god vän.

Du kan börja med att äta något, för att sedan bli kvar länge medan du fyller på din kopp och det kanske slinker ner en kaka eller två. Hela atmosfären inbjuder till förtroliga samtal, där även gifta par eller familjer kan trivas som en liten extra krydda i tillvaron. Kanske passar du även på att köpa med dig något gott när det är dags att ge dig av. Som lite goda kakor till kvällskaffet eller ett gott bröd till middagen.

 

Valet är lätt

Tycker du att det är ett lätt val, när du ska välja vad du ska köpa på ett konditori? Då har du troligen någon slags taktik för hur du väljer. Kan det vara brödet som ligger högst uppe till höger på hyllan? Eller räknar du kakfaten efter dagens datum? För om du är förtjust i bröd och kakor så är du nog snarare en av alla de som nästan sliter sitt hår för att kunna bestämma sig. Så mycket gott finns det på alla hyllor.

Vill du ha ett tips så kan du berätta för personalen vad du är sugen på, så kan du få ett förslag som du kanske inte hade räknat med. Det kan vara ett roligt sätt att förändra dina inköp och kanske även hitta någon ny slags favorit.