Hitta snygg väggdekor online

Ibland kan man skapa känsla genom bilder. Ibland är det orden som har en magisk kraft. Så när det kommer till att renovera och tapetsera så är enfärgat inte alltid så tokigt. Ett sätt att få väggen levande kan vara att använda struktur i tapeterna. Ett annat sätt är att använda sig av väggdekor i form av text eller bilder.

Numera dyker de upp lite här och var, de små citaten. Det kan vara ett ordspråk. Men ibland är det bara ett ord som exempelvis kärlek, vänskap, lycka eller toalett. Vissa väggdekorer visar vilket typ av rum det är. Som exempelvis skylten “Toalett” för att visa gäster rätt. Andra är till för att skapa en känsla. 

Olika användningsområden

Många använder väggdekor till att skriva barnens namn på sovrumsdörren. Eller enkelt “Jag bor här” Stina och en liten prinsesskrona. Andra tänkvärda citat sitter inne på toaletten så att besökaren ska ha något att fästa blicken på medan hen sitter där. Andra finns där för att informera om vilka handdukar som ska användas av vem. 

En bild på en katt eller en hund talar om att det bor en fyrbent vän innanför dörren. En nog så viktig information om man är rädd för hundar eller är lite allergisk mot pälsdjur. Kanske även namnet på den fyrbenta vännen ska finnas med?

En väggdekor kan även vara en bild eller en text som fungerar lite som tavlor. De sitter strategiskt på väggen för att skapa en fin miljö. Då är det oftast inte informationen som är viktig utan känslan som texten eller bilden ger. 

Hur sätter man fast dem?

Det är ganska enkelt men pilligt. Det medföljer en instruktion så att man ska kunna sätta upp dem.  Ett tips är att använda vattenkompass så att väggdekoren blir rak. Var gärna två som hjälps åt. Gå in på https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html för tips.

Leave a Comment