Flakkåpa gör ju bilen oemotståndlig

advertorial

En flakkåpa gör ju inte bara att bilen ser fräck ut. Den gör också att pickupen blir mer användbar. Det är så tröttsamt att hålla på med presenningar eller ta risken att allt blir vått. Så måste man lasta av när man lämnar bilen.

Nu kan man låsa om grejerna så att det går att förvara verktygen där. Pickupen blir mer användbar helt enkelt. Nya flakkåpor har dessutom en massa finesser, de är inte bara ett praktiskt skydd.

En flakkåpa ska ju bli en del av bilen, den ska inte se ut som något man hakat på bara. Företag som tillverkar flakkåpor lackerar dom i samma färg som bilen så det blir en strömlinjeformad känsla vilket gör att det ser enhetligt ut. Så kan man ju koppla bort den om man behöver få tillbaka sitt flak.

 

 

En flakkåpa som är tillverkad i glasfiber ger fördelar

Glasfiber är ett bra material för det är inte så tungt och det är inte temperaturkänsligt. På insidan ser man att någon har tänkt efter när de designade flakkåpan. Man kan välja en ljuddämpande matta.

Där finns belysning och man kan välja vilken sorts öppningsbara fönster man vill ha. Om man nu vill ha fönster finns det små med aluminiumram eller stora som täcker hela bakluckan. Det finns anpassningar på allt, helt beroende på hur man använder pickupen.

Arbetsfordon kanske hellre vill ha dörrar på sidan som lätt går att öppna för att plocka fram redskap. Allt går ju att låsa så man behöver inte vara orolig eller hålla koll när man går iväg.

Vill man ha kåpan extra hög så går det också att få. Blir ett bra extrautrymme. Fördelen med en bra flakkåpa är att man inte behöver borra några hål i karossen för att fästa den. 

Den blir helt enkelt en del av bilen.