Skicka paket lätt och säkert

I tusentals år har människor skickat bud, brev och paket till varandra. Det har kunnat varit allt från ett viktigt meddelande innan telefonen uppfanns till brevväxling mellan vänner. Idag skickas fler paket än någonsin, delvis tack vare att det finns så många transportvägar samt olika möjligheter att frakta paket, men även för att vi handlar allt oftare online och därmed får varorna hemskickade. 

Trots att postväsendet funnits så otroligt länge så händer det forfarande att brev och paket försvinner efter vägen. Det kan bero på exempelvis att man fyllt i felaktiga uppgifter eller helt enkelt den mänskliga faktorn. Eftersom man förmodligen skickar en försändelse som man verkligen vill att mottagaren ska få så har det kommit en tjänst som möjliggör att man kan spåra sitt brev hela vägen till det når sin slutdestination. 

Med tjänsten Skicka Lätt kan man enkelt skicka till exempel brev, böcker, skivor, samt andra mindre saker. Tjänsten gäller paket som väger maximalt 2 kilo, det får vara 60 centimeter som längst (bredd, längd och höjd sammanräknat får ligga på högst 90 centimeter), det ska vara minst 14 centimeter långt och 9 centimeter brett.

De stora fördelarna med att använda sig av tjänsten Skicka Lätt är att det är säkert, enkelt och billigt. Man förbereder beställningen och betalar det prisvärda priset online. Sedan lämnar man in brevet eller paketet till ett ombud och kan sedan spåra det under hela transporten. 

Med Skicka Lätt kommer försändelsen fram inom två vardagar efter inlämning. När den nått sin slutdestination så får mottagaren en avi på sms eller i brevlådan att försändelsen finns att hämta, avsändaren får sedan en bekräftelse när brevet eller paketet är uthämtat. Det gör att man kan ha full koll hela vägen. På billigtpaket.se kan man läsa mer om fördelarna samt hur man ska gå till väga för att Skicka Lätt.

Leave a Comment