Goda resultat med gasservice i Stockholm

För fastighetsägare som månar om hyresgäster och den egna ekonomin är gas det bästa alternativet. I Stockholm finns gasnät att tillgå runt hela staden så det är inga problem att koppla in sig för den som ännu inte gjort så. 

För dem som ännu inte upptäckt gasens alla fördelar finns mycket positivt att lära. Att tillaga måltider på en gasspis går betydligt bättre än att använda en spis med el. Det står strax fullkomligt klart för alla varför professionella kockar helst använder gas. Vi talar både snabbhet och precision. 

Hur fungerar gasservice i Stockholm?

Har du redan en anslutning till Stockholms gasnät är saken mycket enkel. När det är dags att byta spisar för hyresgästerna väljer du gasspisar. Det är sällan någon önskar en spis med tusen finesser så vanliga standardspisar för gas kommer att fungera bra. Finns rör ända fram ansluter installatören bara spisen. Saknas sista biten kopplar de rör och installerar sedan spisarna.

En gasspis blir varm direkt och förkortar därför tillagningstiden vid matlagning. Den regleras också steglöst vilket innebär att hyresgäster slipper välja mellan bränd mat och mat som inte steks eller kokar upp. En ofta bortglömd fördel är också att gasspisar fungerar även vid elavbrott.

 

Gasspisar sänker elförbrukningen

En vanlig elspis är ordentligt energikrävande. Vi vet alla hur elpriserna ser ut och är angelägna om att sänka kostnaderna. Genom att byta till gasspis, eller fortsätta med gas då det är dags för spisbyte, bidrar vi på ett positivt sätt till energisparandet. 

Gasspisar drivs med naturgas. Den kemiska formeln är CH4 och på svenska är detta metan. Som bränsle är detta mycket effektivt och en stor majoritet av personer som har gasspis vill absolut aldrig byta.

Kontakta gasservice i Stockholm för en offert. Byte av spis eller nyinstallation – en erfaren firma kan hjälpa er med bådadera, plus regelbunden service.