Dags att organisera om i livet

Visst är det skönt att göra sig av med saker, Vi har alla så mycket prylar därhemma som vi aldrig egentligen använder. Istället står de bara och samlar plats och tar även upp tid i våra liv eftersom de ökar känslan av stökighet – både fysiskt och i vårt inre.
Många av oss har nämligen upptäckt att fler saker inte är samma sak som större lycka. Istället så känner vi oss nästan nedtyngda av alla de prylar som vi samlar kring oss.

Tipset är därför att börja rota igenom grejerna och se vad vi verkligen behöver av allt det som vi äger. Överraskande nog så kommer nog de flesta av oss att komma fram till att det är väldigt lite. 
För med åren har våra intressen och prioriteringar förändrats. Du sitter säkert och trycker på en massa saker som en gång i tiden skulle bli något festligt projekt. Men så hände livet och du glömde bort det där som förut kanske betydde allt för dig. 

Eller så blir det tvärt om: Du inser att det som du har hållit på med under de senaste 5-6 åren bara har varit saker som har tagit dig bort från dina drömmar. Kanske ville du en gång i tiden fixa till din Yamaha Aerox-scooter kom aldrig till skott.
Som tur är så är det aldrig försent och du kan plocka upp nya delar på Speedline: https://speed-line.com/se/yamaha-aerox-50-2t-efter-2004.

Kanske leder detta till att du kan sälja en av bilarna som står där i garaget. Istället kan du susa fram och göra mindre ärenden på din finfina scooter.

Lösningarna finns där framför oss, bara vi är villiga att se dem. Ofta innebär de också uppoffringar och ansträngningar. Däremot är det nästan alltid så att belöningarna i längden är värda det priset vi får betala för att strukturera om i våra liv.

 

Leave a Comment