Vattentjänster vid badrumsrenovering

Om man är i behov av en badrumsrenovering bör man ta tillfället i akt och verkligen tänka igenom vilka behov man har och vilken stil man vill ta in. Man kan hämta inspiration och prisuppgifter i kataloger och på nätet för att se vad man vill ha samt har råd med. Genom att ha en tydlig bild innan arbetet sätter igång så blir det lättare för alla inblandade. 

Det kan finnas vissa funktioner eller detaljer som man vill installera för att uppfylla de behov man har. Vissa vill till exempel ha en specifik dusch eller en viss badkarsmodell, för somliga känns det viktigt att ha dubbla handfat, andra vill ha en speciell belysning eller så kan det kännas viktigt att ha rätt förvaring. Har man inte råd med allt man önskar så får man prioritera vad som känns viktigast och kan man tänka sig att spara in på en sak kan man istället lyxa till det med något annat. Planeringen kan underlättas om man ritar upp en skalenlig skiss över badrummet med nödvändiga mått, såsom höjd och bredd på väggar samt fönster och dörr, markera även de befintliga vattendragningarna.

När man renoverar ett våtutrymme gör man klokast i att anlita proffs inom området. Bröderna Bengtssons Rör AB är en VVS-firma som bland annat utför vattentjänster. De utför alla typer av jobb såsom nyinstallationer, renoveringar och underhåll. De fixar installation av blandare, toalettstol, handfat, badkar, dusch eller duschkabin med mera. Förutom renovering och installationer kan de även hjälpa till vid stopp i toaletten, avloppet eller vasken. För att på det bästa och mest skonsamma sättet avlösa problemet använder de sig av miljövänliga avloppsrensningsmaskiner. De utför även rörinspektion och avloppsspolning vid behov. Genom att göra en rörinspektion kan man fastställa ledningarnas skick och vad man kan göra för att åtgärda eller förebygga eventuella stopp. Läs mer på https://www.bengtssonab.se/vatten–avlopp.

Leave a Comment