Plastskivor med mängder av användningsområden

Plast är ett otroligt material som går att använda till väldigt många olika saker, både i hemmet och inom industrin. Då plast kan framställas i olika tjocklek och mått så möjliggör det oändligt många användnings områden där det i princip bara är fantasin som kan sätta stopp.

Plast till företaget

Inom industrin finns det till exempel stor användning för så kallade PC-skivor i polykarbonat. De kan användas till allt från lampor och lyktglas i bilar till säkerhetsglasögon. Det går även att få plasten i olika färger vilket gör den ännu mer användbar. Mjukare plastskivor såsom ALU sandwichskivor är exempelvis mycket populära i skyltbranschen tack vare att de är mycket härdiga och kan användas både inomhus och utomhus. 

För den som tycker om att fixa hemma

Om det finns ett intresse av att göra saker själv så är plastskivor extremt användbara. De kan användas till allt från stora byggnationer utomhus till små gör-det-själv projekt inne. Till exempel så är Plexiglas och akrylskivor väldigt användbara på växthus istället för vanligt glas. De är mer hållbara och skulle de mot förmodan gå sönder så splittrar de sig inte på det sättet som glas gör.

ALU-sandwichskivor är bland annat klockrena att använda i skiljeväggar inomhus. Med en träram och ALU-sandwichskiva kan du få en skiljevägg som delar av och samtidigt släpper igenom härligt ljus. I jämförelse med glas så är det säkrare och billigare att använda sig av plast, allra helst om det finns barn i hemmet som råka springa in i väggen vid lek. 

Bra plast till lågt pris

E-plast är ett företag som erbjuder billiga plastskivor av hög kvalitet. Plastskivorna går att måttbeställa utefter behov och de levererar till hela Sverige. Skulle det finnas frågor eller funderingar kring ett projekt så har de dessutom kunniga medarbetare som kan ge råd och vägledning. 

Leave a Comment