Olika typer av massage

Det finns många anledningar att gå på massage. En del behöver få en chans att koppla av och stressa ner. Andra kan ha ont någonstans och då kan det många gånger hjälpa att få massage. Men tänk bara på att välja rätt massage utifrån behov. 

 

Många gånger kan även massage ingå i ditt friskvårdsbidrag du får på din arbetsplats. Så även om du inte är intresserad av träning finns andra alternativ för dig så du fortfarande kan utnyttja den förmånen. Men alla ställen tar inte emot friskvårdskuponger så fråga innan du bokar ditt besök.

 

 

Avslappnande massage

 

För dig som är intresserad av en avslappnande massage är aroma massage ett bra alternativ. Massagen är en blandning av thai massage, japansk massage och kinesisk massage. Du som kund får sedan välja din egen blandning av aromatiska oljor. Dessa oljor utvinns från blommor, örter och kryddor och används för att stimulera din blodcirkulation. Det är en mjuk och len massage som många upplever som väldigt avkopplande. Det kan vara värt att prova på om du är intresserad av att testa på en massage som hjälper dig att stressa ner och få en lugn och avkopplande stund.

 

Ge dig själv tid

 

Det är viktigt att ta hand om sig själv och ibland unna sig något extra. Förutom att massage är väldigt avslappnade är det inte heller speciellt tidskrävande. Det räcker med att du har en timme över så hinner du faktiskt med en massage. Ytterligare fördelar är att massagen går att variera. Du kan välja mellan helkroppsmassage, nackmassage, fotmassage och mycket annat. 

 

Det är skönt att bli ompysslad av någon annan och alla behöver ge sig själv en present ibland. Om du har möjlighet är det såklart bäst att kunna gå på regelbundna besök. För avkoppling en gång i månaden är viktigt när många lever så stressade liv som vi gör.

Comments are closed.