Öka ditt välbefinnande med healing

Känner du att allt inte riktigt är på topp i ditt mående? Att något inte riktigt är som det ska, men du kan inte sätta fingret på vad det är. Kanske har du sprungit kors och tvärs över stan på otaliga läkarbesök, men inget fel hittas? Då skulle healing kunna vara något för dig. Healing är en alternativmedicinsk metod med rötter i Fjärran Östern och en uråldrig historia bakom sig. Genom att enbart använda andliga verktyg kan man genom healing lösa upp inre blockeringar och begränsningar som på olika sätt påverkar en persons välbefinnande negativt. 

 

Så går healing till

En healingsession har inga som helst likheter med ett vanligt läkarbesök. Och kanske är det också just därför man bestämmer sig för att testa healing, för att se om det finns fungerande alternativ till den västerländska läkekonsten. Under en healingsession ligger fokus på det andliga, på att behandla de dimensioner av en själv som man oftast inte ens är medveten om. Inga ingrepp görs, inga mediciner används – helaren använder helt enkelt dina egna energier och sin egen förmåga för att identifiera och behandla det som skaver. Låter det spännande? Boka en tid hos t.ex Kirsi-Marja Healing som erbjuder healing sessioner i Nyköping, och ge det ett försök!

 

 

Men fungerar verkligen healing?

Låter det flummigt med begrepp som energifält, chakrasystem och ljuskroppar? Det kanske det gör, och det är okej att vara lite skeptisk. Men faktum är att många är övertygade om att healing verkligen fungerar och att healingsessioner har varit avgörande för deras mående. Naturligtvis finns det också människor som inte alls håller med utan snarare tycker att det är bluff och båg. Healing fungerar troligtvis inte för alla, men det gör ju faktiskt inte vanliga medicinska behandlingar heller. Och när allt kommer omkring, har man ju inget att förlora på att testa. 

Comments are closed.