Konstgjorda blommande grenar skapar en trevlig atmosfär

För ett företag som dagligen tar emot kunder eller besökare så är det viktigt att ha en välkomnande miljö. Om man till exempel driver en butik så är det positivt om kunderna trivs och gärna strosar runt länge i lokalen, det ökar chanserna att de hittar fler produkter som de tycker om och vill köpa. Växter är något som enkelt kan skapa en trevlig inomhusmiljö både hemma och på företaget.

Konstgjort kontra äkta

Visst är det trevligt med äkta blommor, de kan rena luften och ger en viss tillfredställelse när man ser att de växer, men de kräver också en hel del omsorg. På ett företag så ligger fokus ofta på kärnverksamheten vilket inte ger mycket tid över till att ägna sig åt annat. Att vattna och plantera om blommor blir sällan en prioritet, vilket gör att de växter man köpt in riskerar att dö. Det finns dessutom alltid en risk att det kommer småflugor som trivs i blomjorden och förökar sig snabbt, vilket inte känns speciellt fräscht. Ytterligare ett plus hos konstgjorda växter jämfört med levande är att de inte kräver något solljus, vilket är en stor fördel om man inte har fönster i sin lokal eller vill dekorera en plats där dagsljuset inte riktigt når in.

Det finns många varianter att välja på

Man kan hitta en hel del olika konstgjorda växter som kommer i varierande storlekar, färger och sorter. Växter ger generellt en mysig atmosfär i en lokal och blommande grenar skänker extra mycket färg. Man hittar ett stort utbud av konstgjorda blommande grenar, palmer, blommor, plantor och träd hos Brondsholm. Hos Brondsholm finns dessutom ett spännande sortiment av heminteriör, festartiklar, butiksutrustning, textilier samt mycket mer. Företaget grundades år 1924 i Danmark och har sedan dess levererat produkter av hög kvalitet samt god kundservice till både företag och privatpersoner. 

 

Leave a Comment