Köpa Stål

Goda förslag när du ska köpa stål

Goda förslag när du ska köpa stål

editorial

Vad skulle du göra om du hade en miljon kronor? Åka jorden runt? Köpa en husbil? Kanske lägga in en kontantinsats för ditt absoluta drömhus? Skänka det till välgörenhet? Allt det där är bra förslag och goda idéer. Men glömmer du inte ett alternativ – det mest uppenbara av allihop? Just det, du kan också använda pengarna för att köpa stål. Köpa stål i enorma mängder till och med. Stål för en miljon kronor ger dig ett rejält lager av det hårda materialet.

Så, varför skulle du vilja lägga massa pengar på att köpa stål? Det kan förstås finnas lika många anledningar till det som det finns människor som har en miljon på kontot – förmodligen ännu fler eftersom alla stålintressenter sannolikt inte är miljonärer. En av anledningarna skulle kunna vara att du är som Branko Crnogorac, serben som glufsade i sig massor av stål men som slutade efter att ha satt en cykelpedal i halsen.

 

Köpa Stål

 

Passar för att bygga torn

En annan anledning till att köpa stål kan möjligtvis vara att du planerar att bygga en jättehög skyskrapa. Du kanske tar inspiration från tvillingtornen World Trade Center – två stålbyggnader på över 400 meter som alltså som bekant rasade till damm den 11 september 2001. Men det var knappast på grund av stålet som de rasade med tanke på att två stora passagerarplan kraschade in i de två tornen. 

Det kan alltså konstateras att det är en god idé att köpa stål om du vill ha det på middagsbordet eller om du planerar att bygga nya tvillingtorn. Men låt dig inte begränsas av dessa förslag. Det finns hundratals anledningar till varför du skulle vilja köpa stål, framför allt om du befinner dig i rätt industri. På den här länken finns det än mer lockande stålinspiration för dig att hämta: http://www.steelproab.se/