En blomleverans i Stockholm kan vara på väg

Vet du vad en bukett med gula rosor betyder på blomsterspråket? Det betyder att du har det gott ställt, och det kanske inte är just det som du vill förmedla om du skickar blommor till någon. Som tur är så används inte blomsterspråket så mycket idag och få vet blommornas betydelse så det gör inte så mycket om du råkar ge bort fel sorts blommor. Och skulle det bli lite fel så gör det inget, det är ändå tanken som räknas och det kan bli ett gott skratt. 

Om du är osäker och vill skicka rätt sorts blommor så rådfråga gärna en blombutik så hjälper de dig att välja rätt sort till det som du vill förmedla till mottagaren. Det finns till exempel en butik som kan ordna blomleverans i Stockholm om det är dit du vill skicka. En bukett Omtanke finns bland annat och många fler vackra och färgglada buketter. En lite mer dämpad färgskala kan vara lämplig vid vissa tillfällen.   

 

 

Hur gör jag om jag vill skicka blommor?

Du kan besöka en blombutik om du har möjlighet att göra det, i annat fall så kan du gå in på en butiks hemsida eller ringa till dem och göra din beställning. Du väljer vilken sorts blommor du vill skicka samt vilken leveransdag du vill ha. Sedan kommer blommorna levereras ända fram till dörren hos mottagaren med ett blombud. Du kan själv välja om den som får blommorna ska aviseras innan leverans.

Du bör vara ute i god tid ifall du vill ha blommorna levererade samma dag du beställer, du kanske måste göra beställningen redan dagen innan leverans. Du kan även skicka med en hälsning på ett kort så mottagaren vet vem avsändaren är. Ibland kan butiken erbjuda presentinslagning, choklad eller något annat som du kan skicka tillsammans med blommorna.