Boka trädbesiktning i Skåne för att ge träden på tomten goda förutsättningar

advertorial

Träd är något som är väldigt vackert och trevligt att ha i sin trädgård. Ett äppelträd kan till exempel erbjuda både god frukt och svalkande skugga en varm sommardag. En ek har ett fantastiskt vackert lövverk och kan fungera som ett vindskydd under blåsiga dagar. Träd kan dessutom förbättra luftkvaliteten, reducera mängden dagvatten, och fungera som bostad för djur. De kan också bidra till att trädgården blir extra trevlig och mysig, vilket i sin tur kan höja värdet på fastigheten. Det finns alltså många fördelar att ha träd på sin tomt och det är därför klokt att vårda dem väl. 

Med en trädbesiktning kan du få reda på vilket skick trädet är i

Om du har träd på din tomt så är det klokt att ta hjälp med besiktning och beskärning med jämna mellanrum för att säkerställa trädens välmående. Finns det en misstanke om att ett träd drabbats av röta eller något annat problem så är det extra viktigt att få det besiktigat om du vill öka chanserna för dess överlevnad.

trädbesiktning Skåne

Vid en trädbesiktning får du veta hur trädet faktiskt mår samt vilka åtgärder som krävs om något är fel. Det kan till exempel hjälpa med en professionell trädbeskärning eller så kan det dessvärre vara så att trädet är i så dåligt skick att det måste fällas. Ett väldigt sjukt träd kan nämligen innebära en fara för omgivningen.

Professionell trädbesiktning i Skåne

Den som är i behov av trädbesiktning i Skåne kan vända sig till Alias Arborist. De har lång erfarenhet av att besikta träd och kan hjälpa dig att komma fram den bästa lösningen för det aktuella trädet. Alias Arborist kan dessutom beskära träd för att det ska kunna må så bra som möjligt och även fälla träd som är bortom räddning. Boka en tid för trädbesiktning om du misstänker att något är fel eller om du vill kontrollera trädets skick.