Bit ihop och besök din tandläkare i Upplandsbro

Det finns saker som man bara får ta tag i göra. Grejer som kanske inte är så roliga men som det är lika bra att få det gjort. Det är till exempel inte många som ser fram emot att besöka sin tandläkare Upplandsbro. Det har förstås inte något att göra med den kvalitet som erbjuds på mottagningen utan att de flesta av oss inte är särskilt glada i att gå till tandläkaren. Så enkelt är det.
Hur trevliga de än må vara så svettas vi alltid lite över att behöva sätta oss i den där stolen och känna hur den långsamt fälls bakåt. Tänk om vi har hål som behöver lagas?

Acceptans gör livet lättare

Naturligtvis är det bara att ta tjuren vid hornen och köra på. Saker är ändå som det är och att gå omkring och våndas för ett besök gör bara saker och ting värre.
Detta är ett tankesätt som man kan applicera på resten av livet: Acceptants gör att saker och ting blir lättare. Att hela tiden oroa sig för att något skulle vara si eller så gör bara att faktumet blir fyllt av lidande. För det går inte att undgå att saker här i livet kan vara obekväma, och kanske till och med smärtsamma. Däremot behöver vi inte ”krydda” dessa faktum med lidande.

Naturligtvis är detta lättare sagt än gjort. Med träning blir vi dock bättre på detta.
Missade du spårvagnen till jobbet? Visst är det lätt att du bli sur och besviken. Kommer dessa känslor dock att göra att nästa spårvagn kommer fram snabbare? Troligtvis inte.
Däremot har du just spillt ut en massa energi i onödan när du istället kunde ha tagit ett lugnt andetag och bara accepterat att det som har hänt har hänt. Livet går vidare och du kommer att komma fram till jobbet, om än lite senare än tänkt.

Leave a Comment