Använd flexibla LED-downlights för ökad stämning och trivsel

advertorial

Med snygga och smidiga downlights kan du skapa extra trivsel i hemmet. Installera denna belysning och rikta lamporna som du vill ha dem. Du hittar LED-baserade downlights i flera olika utföranden och du har stor frihet att laborera som du vill med dem. Till belysningen går det även att hitta kompatibla tillbehör som gör användandet lite enklare. De flesta led downlights är även dimbara. Koppla bara en smidig kontroll med dimmer till din belysning och du är hemma, så att säga. 

De flesta downlights går att använda i allt från vardagsrum till badrum. Du kan även förhöja stämningen i attefallshuset eller i hobbyrummet. Egentligen är det bara din egen fantasi och kreativitet som sätter gränser, så lek loss med dina downlights och se vad du kan skapa. Vill man hitta mer inspiration är Google ett smart verktyg – en snabb sökning och man hittar mängder av exempel på hur folk har använt sina downlights.

 

DOWNLIGHTS LED

 

Välj rätt typ av karaktär på ljuset

Det man kan kolla lite närmare på när man vill installera downlights, är vilken karaktär man vill ha på ljuset. Önskar du varmt, kallt, vitt eller mer färgat ljus? Somliga downlights finns som infällda, som du fäster i taket. Trots att de är infällda går de till viss del att rikta. Vill du istället ha mer frihet att rikta ljuset i rummet ska du välja den variant som är mer som en “spotlight”, det vill säga inte infälld i taket. 

Fråga kundtjänst för mer info

De flesta alternativ brukar finnas representerade hos en välsorterad leverantör. Är man osäker på vilken typ av belysning som passar bäst för de ändamål man har, så är det aldrig fel att fråga. De som jobbar med att tillhandahålla högklassig LED-belysning brukar även ha en lyhörd kundtjänst som kan svara på de flesta frågorna gällande dina produkter.